Creare pagini web :: Realizare pagini web :: Site :: Web design :: pagina web :: oferta realizare site :: site ieftin :: site prezentare

REALIZARE - CREARE PAGINI WEB

Proiect recent - creare pagini web

creare pagini web

Suport online

suport online creare pagini web

Parteneri

reumplere cartuse reumplere cartuse

creare pagini , realizare site, site prezentare, promovare site, seo, design, mentenanta, intretinere site, creare site, site ieftin, design, optimizare pagini web, promovare, pagina, site static dinamic

 

Va oferim

Realizare pagini web
Site-uri dinamice sau statice
Site-uri administrabile
Comert electronic
Programare WEB
Blog
Forum
Sistem de management al continului - CMS
Promovare site
Optimizare site
Rezervare domenii .ro, .com, .net etc
Inscriere gratuita in directoare web

Consultanta gratuita

discuta scopul sitului, continutul si functionalitatea sa
analizarea materialelor necesare pentru realizarea site-ului
stabilirea termenului limita de predare a proiectului
estimarea costului total

Pentru realizarea paginilor web folosim urmatoarele tehnologii:

HTML
HTML (Hypertext Markup Language) unul din primele elemente fundamentale ale WWW (World Wide Web) care descrie formatul primar in care documentele sint distribuite si vazute pe Web.

XHTML
XHTML (Extensible Hypertext Markup Language) este un limbaj care utilizeaza acelasi mod de expresie ca HTML, dar in conformitate si cu sintaxa XML ( Extensible Markup Language). Avantajele unei aplicatii XHTML sunt multiple: pot fi citite de toate dispozitivele XML, in timp ce pastreaza compatibilitatea cu toate browserele de Internet mai vechi sau mai noi fara a necesita specificatii suplimentare. XHTML 1.0 poate fi servit si ca XML, iar XHTML 1.1 este intotdeauna servit ca XML.

PHP
Php vine de la Hypertext Preprocessor si este un limbaj de programare open-source, folosit pentru crearea aplicatiilor de server si pentru pagini web dinamice.

MYSQL
MySQL este un SGBD (Sistem de Gestiune a Bazelor de Date) relational, open-source, care se bazeaza pe SQL(Structured Query Language) pentru procesarea datelor din baza de date. MySQL este un server SQL pentru baze de date foarte robust, rapid, multi-utilizator, multi-thread.

JavaScript
A fost dezvoltat de către Brendan Eich de la Netscape Communications Corporation sub numele de Mocha, apoi LiveScript, şi in final JavaScript. JavaScript este un limbaj de scripting client-side si a fost conceput pentru a adauga interactivitate paginilor web.

CSS
Fisierul CSS (cascading style sheet) permite separarea continutuluiHTML de stilul de afisare in pagina. CSS-ul este folosit pentru formatarea paginilor web (de exemplu formatare text, background sau aranjare in pagina, etc.).

Site-urile se vor realiza in baza materialului primit de la dumneavoastra: poze, text, brosuri, alte materiale etc.